TURNERINGSHELG I SPAREBANKEN MØRE ARENA

Komande helg skal A-lag damer delta på turnering i Sparebanken Møre Arena med dei andre Sunnmørslaga som er i 2. divisjon.

Hødd, Fortuna, Herd og Volda møtes laurdag og søndag til turnering i Sparebanken Møre Arena. Det blir semifinalar laurdag og finalar søndag. I tillegg skal alle kretslaga på jentesida gjennomføre trening/ internkamp i hallen. 

Det blir dommartrio, speaker og innmarsj på alle kampane. Det vert også open kiosk heile helga.

Program laurdag 15. februar:
Kl. 11.00 Semifinale Herd - Hødd
Kl. 12.45 Trening kretslag J14 og J15
KL. 14.30 AaFK Fortuna - Volda
Kl. 16.30 - 18.00 Fellessamling på VIP Color Line Stadion
  • Toppfotball Sunnmøre 2023 v/Eirik Hoseth
  • Fotball - for den spelaren og trenaren som vil bli betre og nå sitt høgste potensielle nivå v/Geir Hansen
  • Min veg til toppfotballen v/Ståle Steen Sætre

Samlinga er open for alle spelarane som deltek, kretslag, foreldre, trenarar i jente- og damefotballen og alle som har eit forhold til jente og damefotballen på Sunnmøre. Ingen påmelding.

Program søndag 16. februar:
Kl. 11.00 Bronsefinale 
Kl. 13.00 Kretslagssamling J17 - internkamp 2x45 min
Kl. 15.00 Finale
 
Hovudtrenar Robin Shroot seier dette om helga:
- Det er ei flott moglegheit for oss å få verdifull kamptrening og spele 11 mot 11 mot gode motstandarar. Vi har eit veldig ungt lag og all den erfaringa dei får med å spele seniorfotball er positivt. Vi håpar å fortsette progresjonen og ta nye steg som lag, og vi vil prøve å gi så mange spelarar moglegheita til å spele førstelagsfotball. Med 8 veker igjen til seriestart er det viktig at vi tek oppkøyringa steg for steg, men det aller viktigastaste er at vi har det kjekt når vi spelar fotball. 
 
Tropp
Jenny Gjerde Sætre, Silje Årsbog Bjåstad, Andrine Nevstad, Ragnhild Ertesvåg, Mathea Holte Grevstad, Vilde Sundal, Andrea Storøy Rødseth, Anna Tødenes, Oline Marø Sundgot, Thea Svoren, Hilde Årsbog Bjåstad, Camilla Meinseth.
 
Vi ynskjer A-lag damer lykke til i helga!
Annonse fra Obos-ligaen: