TAKK FOR INNSATSEN I HØDD SINDRE

Sindre Eid ny utviklingsleiar i AaFK.

Takk for innsatsen i Hødd Sindre

- Hødd Fotball ønsker å takke Sindre Eid for strålande innsats i Hødd, både på og utanfor bana. Sindre har vore ein sentral person i Hødd-miljøet gjennom mange år. Vi unner verkeleg Sindre sjansen med å jobbe i toppfotballen igjen, seier Dagleg leiar Per Arve Moldskred.

Sindre Eid uttaler dette i pressemeldinga til AaFK 

- Det har lagt litt i kortene at jeg ønsket å gjøre noe annet. Når det dukket opp en slik mulighet, så er det selvfølgelig spennende. Jeg er utrolig takknemlig over å få en slik mulighet og ser frem til å sette i gang. Det å få jobbe i en Eliteserie-klubb og jobbe i toppfotballen med å utvikle og videreutvikle fremtidens AaFK-spillere i Eliteserien er utrolig spennende. Ikke minst å få jobbe i team med masse dyktige folk som AaFK har etablert, sier Sindre, som har 30 års erfaring som spiller og trener. Den erfaringen tar han med seg til Aalesund.

- Jeg har selv gått veien som spiller til toppfotballen og håper mine erfaringer og min kompetanse kan bidra til at AaFK de kommende årene blir enda dyktigere på dette feltet, legger 45-åringen til. 

Sindre benytter anledningen til å takke Hødd for ei flott tid. Gjennom 25 år har han fått være med på å utvikle klubben både på og utenfor bana. 

- Det har jeg gjort i lag med mange dyktige og engasjerte kollegaer. Jeg ønsker Hødd alt det beste i tida fremover, sier AaFKs påtroppende utviklingsleder.
Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Sindre Eid hjertelig velkommen!

Hødd Fotball ønsker Sindre Eid lykke til i AaFK

- Vi ønsker Sindre lykke til med nye utfordringar innanfor fotballen og ser fram til eit godt samarbeid med AaFK og Sindre i framtida, seier Per Arve Moldskred.

For spørsmål, ta kontakt:
Sindre Eid – 95 70 82 12
Per Arve Moldskred – 99 41 70 11
 

Annonse fra Obos-ligaen: