Herd - Hødd 0-3 (0-1)

Torsdag kveld møttes Herd og Hødd til treningskamp under gode forhold på Herdtun.

1. omgang

Kampen innleia med eit høgt og aggressivt press frå vertane, men Hødd handterte det på ein god måte. Begge lag ville mykje og det vart ein del korte angrep i starten på kampen. Etter kvart som kampen fekk satt seg, spelte Hødd seg opp og kontrollerte det meste av spelet i den 1 omgangen. Det gjestande laget skapte eit par farlegheiter etter angrep der ein fekk vendt spelet og slått innlegg, men det vart ikkje mål i opent spel. Målet i den første omgangen kom på ein corner. Eirik F Saunes svinga ballen hardt inn foran mål, der Eirik Haugan stanga ballen i mål. 1-0 stod seg til pause. Ei fortjent leiing ved halvtid.

2. omgang

2. omgangen starta som den første - eit høgt press frå vertane, som Hødd handterte på ein kontrollert måte. Etter kvart som omgangen gjekk åpna kampen seg opp og Hødd omsatte ballinnehav i fleire målsjansar. Målsjansane resulterte også i scoringar: 2-0 signert Daniel Eid på ein dødball, og 3-0 kom ved Peter Hasund etter eit flott angrep med gjennombrot sentralt i bana etter målgivande frå Joachim Osvold.

Ein fortjent 3-0 siger etter ein solid prestasjon av Hødd. Dei for dagen heilkvite slapp til få målsjansar, og fekk øvd mykje på etablert angrepsspel - som laget har jobba mykje med på fellestrening.

Hødd: Jonas Mathisen - Eirik Haugan, Henrik Breimyr, Joakim Wrele - Daniel Eid (William Fjørtoft 70), Peter Hasund (Håkon Brautaset 70), Marius Hagen, Eirik F Saunes (Elias Flø 70), Preben Sætre (Johannes Sundgot 59) - Joachim Osvold (Badr Rahhaoui 70), Robin Hjelmeseth (Magnus Myklebust 59).