GODE TRENINGSTIPS FRÅ JESPER

Jesper Törnqvist med ei helsing til alle aktive. Han deler også sine treningstips til kva ein kan gjere på eigenhand i tida framover for å halde forma ved like.

Hei alle!

Vi er inne i en spesiell og utfordrende tid, og savnet til det mest meningsfylte av det minst meningsfylte - nemlig fotballen - er der for både liten og stor!

Først og fremst kjenner vi nok savn av samholdet, men også mestringsfølelsen, gleden og skuffelsene. Alt dette som sammen gjør fotballen og mye mer.

Men sammen skal vi også stå i – og komme oss igjennom denne kampen!

Men vanskelige tider fører også ibland med seg noe godt og i dette tilfelle når det gjelder fotballen får vi nå bruke tiden til å tenke kreativt og prioritere litt annerledes enn hva vi er vant med.

Dette er en god anledning til å bli bedre på andre områder som en til vanlig kanskje ikke får prioritert.

Forsøk å tren hver dag både med ball i hagen, i garasjen, eller i innkjørsel, eller kjør utholdenhet, hurtighet og styrke uten ball. Dette kan gjennomføres ute i friluft, i stuen eller på fjellet. Bare husk å hold avstand til andre som også kan ha funnet på å ta turen ut. Ellers er internett per i dag fullt med treningsideer og tips! Finn inspirasjon der, men velg dine kilder.

Trenere og leder, kanskje er det nå mulig å bruke tiden til å få gjennomført spillersamtaler over telefon eller Skype, samt planlegging av fremtidige økter, årsplan etc med trenerteam.

Studer gjerne faget fotball eller ledelse, det er nyttig og god lesing.

Hødd fotball har laget og delt via Spond ett program primært for ungdomsfotballen med et eksempel på en ukeplan, treningsprogram og forklaring av øvelser. Dette kan dere også se som vedlegg her og kan fritt brukes og deles til den som måtte ønske. Dersom dere har noen spørsmål eller ønsker et mer individuelt og spesifikt program, ta kontakt på jesper@hodd.no.

 

Bruk ellers dagene fornuftig hjemme så vi er så godt som mulig forberedt når tiden er inne.  

Ta vare på hverandre, hold avstand og vaske hendene - så håper jeg vi sees snart!:)

Beste helsing
Jesper Törnqvist
Sportsleg leiar Breidde, Leiar Høddskulen
Annonse fra Obos-ligaen: