PUMA NY UTSTYRLEVERANDØR FOR HØDD FOTBALL

Hødd Fotball og Puma har blitt einige om ein hovudsponsoravtale og Puma blir derfor Hødd sin utstyrsleverandør dei neste seks åra! FOTO: Andreas Bjerknes/ Vikebladet Vestposten

Puma vil derfor vere godt synleg med sin logo på klubbkolleksjonen dei neste seks åra, samt god profilering på anlegget og andre flater. 

Cato Richardsen - Puma:
- Puma Norge er stolte av å kunne si «PUMA er Hødd fotball sin utstyrsleverandør de neste 6 årene». Puma Norge har sett etter store og satsende breddeklubber for å vokse i det norske markedet. Hødd fotball var en strategisk viktig klubb å få med i vår teamsport satsning, derfor er vi i Puma veldig stolte av å få muligheten til å bli Hødd fotball sin utstyrsleverandør. Kjemi er viktig for alle partnerskap Puma inngår. I denne forhandlingen var den positive kjemien og ett brennende ønske om å vokse i sammen, en meget viktig faktor. Nå ser vi frem i mot mange gode år i sammen og vi i Puma skal gjøre alt vi kan for at Hødd fotball skal lykkes i sin sportslige satsning. Puma Norge gleder seg til sesongstart og fine opplevelser på Høddvoll.  

Marknadsansvarleg Hødd Fotball, André Aurvåg Gardshol
- Vi ønsker å takke Puma og Cato for ein god dialog og ryddig prosess. Hødd Fotball er særs takksame for å bli ein del av Puma-familien og med dette har vi sikra oss ein langsiktig hovudsponsoravtale for dei neste seks åra. Puma er ein stor aktør internasjonalt og produkta dei leverer er av topp kvalitet både til topp og breidde. Ein solid støttespelar som vi ser fram til å samarbeide med!

Hødd Fotball ønsker å takke Puma for avtalen, og ser fram til eit godt samarbeid vidare.

Les også saka til Vikebladet her! (+ sak)

Annonse: