Bli kjent med den nye assistenttreneren for herrelaget

Kristoffer Vangen Lysgård er klar som ny assistenttrener. Vi tok en prat med den tidligere Raufoss assistenten etter sin første dag på Høddvoll, og en status fra Marius Bøe

Du kan lese intervjuet her eller sjå intervjuet på Facebook

Intervju Kristoffer

Kva heiter du, og kvar kjem du frå?
Kristoffer Vangen Lysgård, kjem fra Eide på nordmøre
 
Kvifor valgte du å komme hit?
Det var gjennom samtala med Jesper og Marius. Forklarte sine tanka om prosjektet og ka dem ønka å få til her. Det trigge meg.
 
Kva blir din rolle og dine arbeidsoppgaver på Høddvoll?
Skal vere assistenten til Marius på A-laget, og hovudtrener for 3. divisjonslaget, Hødd 2.
 
Kan du fortelle om din tidligere karriere innenfor fotballen?
No kjem eg fra en rolle som assistenttrener i Raufoss no sist, og so har eg tidligare jobba i akademiet til KBK, Kristiansund. 
 
Kva er det du står for som trener?
Lika å spille en offansiv fotball, fotball som går fremover. Lika å presse høyt, og at det e intensitet i det vi gjør. Men kan og vere kynisk når det trengs.
 
Kan du fortelle om din erfaring med å spele mot Hødd?
Eg har vert her et par gang da. Sist no ifjor, første serierunde. Kor det blåste inn et langt innkast og vi tapte. Det er vell det som står sterkest.


Intervju Marius

En ny mann inn i teamet, kva tenker du om det? Fortell litt om teamet?
Å få Kristoffer på plass er vi veldig fornøgd med. Vi har gjort en grundig prosess på å finne riktig mann som vi mangla. Og innafor de kriteriene som vi såg etter so traff Kristoffer perfekt på det. Etter litt forhandlingar og litt sånn so landa vi tilsutt på han. Det er vi veldig glad for.
 
En kjapp status etter 2 veker?
Vi er på rett veg. Eg synst vi har jobba bra i 2 veke no. Jobba med prinsipp og korleis vi skal sjå ut. Så synst eg spelarane har respondert bra på det. So no begynner det å bli grønt her (på stadion) og so no får vi snart ut på større område, so det ser vi veldig fram til.
Annonse: