Prat med Marius Bøe før Sotra!

Før helga tok vi ein prat med hovudtrenar Marius Bøe. Vi snakkar om den gode perioda Hødd er inne i, og korleis dei har tenkt å jobbe vidare for å opretthalde den gode forma. Også høyrer vi om utviklinga til det unge og nykomponerte forsvaret som har tatt store steg i det vi nærmar oss halvspelt sesong, og om søndags motstandar, Sotra.

Søndag 16:00 møtes dei to store form laga i Post Nord ligaen til dyst på Høddvoll. Hødd står med seks sigerar på rad, medan Sotra er ubeseira på sine fem siste. Hødd går inn i 12. runde på ein foreløpig 2.plass, bak serie ledar FK Eik Tønsberg som vi møter siste runde før ferien, 13.07. heime på Høddvoll. Sotra ligg på 6.plass før runda sparkast i gong.

Vi tok ein prat med hovudtrenar Marius Bøe før helga, og her får du høyre kva hovudtrenaren har å sei før heglas oppgjer. Han kjem også med ei oppfordring til publikum!

Dykk har no vunne seks kampar på rad! kva vil du begrunne den goda forma med?

 At vi har en felles forståelse om hvordan vi ønsker å opptre både offensivt og defensivt.Samt at flere av våre unge spillere har fått mer erfaring på dette nivået. 

Korleis skal dykk jobbe vidare for å opprethalde den gode forma? 

 - Vi skal ikke gjøre noe anna en akkurat det vi driver med. Fokus på gode prestasjoner. Det er nøkkelen.

Sesongen starta med eit ungt og nykomponert forsvar, korleis synst du dei har utvikla seg etter snart halvspelt sesong? 

Mer erfaring, bedre relasjoner og mer råskap i egen boks. Her har gutta tatt store steg. I Tillegg har Frode Gjerde jobba godt med keeperteamet, både på felt og videoanalyse.

Status rundt skadesituasjonen før søndagens kamp?

- Elias Myrlid er tilbake i troppen etter skade. Han vil være tilgjengelig mot Sotra. Isak Skotheim er fortsatt ute, og Andreas Fjørtoft er ny på skadelista etter en smell han fikk i rekrutt kampen sist helg. 

Korleis har treningsuka vært?

- God treningsuke, med fokus på eget spill og hva som blir viktig mot Sotra. Bra intensitet og kvalitet i øktene.

Kva er Sotra sine sterke sider? 

- Sotra er et solid lag. Kollektiv sterke. God struktur og enkelt spillere med høgt nivå. Har dyktige Renate Blindheim som trener. 

- Håper folk tar turen til Høddvoll og ser et lag i utvikling. Blåsarane har vært fantastiske denne sesongen. Heia Hødd!

Annonse: