SEKS STRAKE SIGRAR

Hødd hadde full kontroll og vann full fortent 3-1 over Florø i dagens kamp på Høddvoll!

Eit Hødd-lag i form tok imot Florø til kamp på Høddvoll og det var eigentleg aldri i tvil kor poenga skulle ende. Heimelaget var solide i nesten 90 minutt og slapp nesten ikkje til bortelaget i kampen. Berre ei lita periode før første målet til Hødd kom var Florø litt frampå. Etter Hødd tok leiinga både 1-0 og 2-0, så var det stor forskjell på laga. Florø utlikna rett før pause, men kom seg aldri inn i kampen skikkeleg og eit solid Hødd-lag kontrollerte derfor inn sigeren etter spikeren vart satt på 3-1 midtvegs i andre omgang. Nok ein solid laginnsats av laget og ein flott 3-1 siger!

Etter dagens resultat klatrar Hødd forbi både Alta og Kvik Halden som begge tapte sine kampar og Hødd er no plassert på 2. plass før sluttspelet starta for alvor!