JESPER: - LAGET KAN OVERRASKE MANGE

Vi har tatt oss ein prat med Sportsleg leiar for Hødd Breidde og leiar for Høddskulen, Jesper Törnqvist om 2019 sesongen og vegen vidare i 2020 for A-lag damer.

A-lag damer hadde i fjor ein flott sesong og sikra plassen med god margin, noko som også var målsetninga for sesongen. Kva tenker du blir viktig å bygge vidare på frå fjorårets sesong og inn mot årets sesong? 

- Vi bør ta med oss det positiva med och holde oss i divisionen og ett bedre kollektiv. Ett lag som jobba før varandra og trivdes ilag. Samtidig så må vi ikke blir førnøjda og streva till og bli enda bedre på alle parametere i 2020! 

Vi veit du jobba godt med å spikre eit godt trenarteam til årets sesong. Kva kan du seie om prosessen med å finne ein ny hovudtrenar for A-lag damer?

- Klubben jobber med att få detta på plass snarast mulig og vi nærmer oss! 

Det spissar seg til i 2. divisjon etter endringa i divisjonssystemet (Toppserien og 1. divisjon) og det er venta at årets sesong blir knalltøff mot fleire gode lag. Det blir vel då viktig å slå godt frå seg og bikke dei jamne kampane i sitt favør? Tenker då spesielt mot laga Hødd spelte jamt mot i 2019 og dei to nyopprykka laga Tynset og Volda.

- Ja det blir det, många gode lag och stadig bedre spillere kommer upp till dame serierna. Det blir nok många tette kampar som avgørs på marginer, de marginerna må vi starte med og samla med en gang når fellestreningerna drar igang onsdag. 

Kva tenker du bør vere målsetninga for laget i 2020?

- Med en spissa avdelning så tenker jag att holde plassen bør vara ett førsta mål. Dock er laget kapabelt till att overraska många også i 2020. 

Annonse fra Obos-ligaen: